EVT saa valmennustiimiinsä aurinkoisen Emma Niemen

9.10.2019


Beata Pappin siirtyessä työurallaan eteenpäin saa seuramme ensi sunnuntaista lähtien valmentajakaartiinsa Emma Niemen. Hän seuraa Beataa yksinluistelun T7-ryhmän vastuuvalmentajana.

Emma Niemi opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa, on tehnyt opintojensa ohessa koreografin töitä ja on myös sertifioitu Somatic Pilates -ohjaaja. Osalle meistä Emma onkin jo nyt tuttu seuran Pilates-tunneilta. 

Lukiovuosinaan Mäkelänrinteen urheilulukiossa Emma osallistui vuosina 2010-2014 ISU Nordic Development projektiin ja suoritti myös STLL:n VOK1 lasten ja nuorten ohjauskurssin. Hän on kansainvälisen tason taitoluistelija, joka edusti Suomea nuorten maajoukkueessa 2013-2016 ja naisten maajoukkueessa 2013-2016. Hänen parhaimpiin saavutuksiinsa kuuluu mm. noviisien Pohjoismaiden mestaruuskisojen toinen sija ja junioreiden Suomenmestaruuskilpailun kolmas sija.

Emma toimii EVT:ssä pääpäävalmentaja Sirkka Kaipion ohjauksessa. Yhteistyölle on erinomainen pohja, sillä Sirkka on toiminut Emman valmentajana.  Toivotamme Emman lämpimästi tervetulleeksi ja kiitämme Beataa!