Auf wiedersehen Graz!

26.1.2020
Sirkka Kaipion tunnelmat EM2020-kilpailun päätteeksi

Kilpailut ovat nyt ohi ja arki jatkuu. Emmi statttasi aamulla 04:00 kohti kotia. Minä vielä odottelen puolen tunnin päästä tulevaa kyytiä lentokentälle.

Summa summarum: tuloksellisesti menestyksekäs kisa. Kiitos Emmin, upea koskettava esitys lyhytohjelmassa ja hieno taistelu vapaassa. Ensi vuoden EM-kisoihin kaksi maapaikkaa ja ennätyspisteet puhumattakaan komeasta viidennestä sijasta. Ihan huikeaa, että EVTssä luistelee Euroopan kärkeen kuuluva nainen.

Itävaltalaiset onnistuivat luomaan tunnelmalliset kisat olosuhteista huolimatta. Kylmät käytävät tulivat tutuiksi ja yhtälailla lähes löylynheittovalmiudessa ollut kisa-areena. Vasta viimeisenä kisapäivänä sisälämpötila saatiin kohdilleen jäähallissa.

Monta muistoa ja kokemusta rikkaampana palaan kotiin. Vähintäänkin odotan rakkaiden luistelijoiden kohtaamista, mutta samalla unelmoin kotiruuasta ja kannustavan aviomiehen seurasta.

Kiitos teille kaikille ihanat EVT:läiset koko viikon kannustavista viesteistä! Ilman vahvaa taustaa ja tsemppausta ei tule tuloksia. Kaikille kuuluu osa tästä menestyksestä.

Lopuksi vielä muutama kuva jäähallin tiloista…niitä en jää kaipaa maan.

Ja nyt lentokenttäbussiin!

-Sirkka