EVT:n hallituksen tiedote 28.11.2020 - Poikkeusolot 30.11.-20.12.2020

28.11.2020


‍Hyvät EVT:n luistelijat ja perheet,

Pääkaupunkiseudun Koronakoordinaatioryhmä piti tiedotustilaisuuden eilen perjantaina 27.11.2020 liittyen uusiin rajoitustoimenpiteisiin. EVT:n hallitus kokoontui eilen illalla miettimään ilmoitettujen rajoitusten vaikutusta seuran toimintaan.

Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin, että organisoitu harrastustoiminta sisätiloissa lakkaa pääkaupunkiseudulla kaikkien ikäryhmien osalta 30.11.-20.12.2020 välisellä ajalla.

Suomen Taitoluisteluliitto on osaltaan linjannut, että kaikkiin liiton alaisiin kilpailuihin tulee tauko alustavasti tammikuun 2021 loppuun saakka.

Edellä mainittuihin rajoituksiin perustuen EVT:n kaikki jääharjoitukset on peruttu ajalla 30.11.-20.12.2020. Myyrmäen ja Konalan jäähallit sekä muut Vantaan kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan 30.11. alkaen. Tällä hetkellä EVT:n hallitus selvittää yhdessä valmentajien kanssa missä muodossa oheisharjoituksia voidaan jatkaa rajoitusten voimassaoloaikana. Ainakin etävalmennusta on tulossa. Koska jokaisella ryhmällä tai joukkueella on useita eri valmentajia niin jäällä kuin oheisissa, täytyy hallituksen ja valmentajien miettiä jokainen palapelin osa hyvin tarkkaan. Kunkin ryhmän tai joukkueen vastuuvalmentaja tiedottaa poikkeusajan harjoitusohjelman ja aikataulun lähipäivinä.
 

Tämän hetken tiedon mukaan Vantaan kaupunki ei tule veloittamaan seuraa peruuntuneista jäävuoroista. Seuralla on kuitenkin jäänyt juuri iso kilpailu järjestämättä rajoitustoimenpiteiden vuoksi ja se olisi ollut samalla iso varainkeruutapahtuma. Kilpailun peruuntumisen vuoksi budjettiin laskettuja tuloja jää saamatta. Näin ollen budjetin kehitystä täytyy seurata tiiviisti ja tarkasti, jotta saamme turvattua seuran tulevaisuuden. Jäävarausten kustannusten osuus on kokonaisbudjetista n. 30%. YT-neuvottelut ovat myös käynnissä EVT:n valmentajien kanssa ja seuralla on palkanmaksuvelvollisuus vähintään 13.12.2020 saakka.
 

Tällä hetkellä ei ole vielä tarkkaa tietoa siitä kuinka paljon marras-joulukuun aikana peruutetuilla jäävarauksilla tullaan säästämään. EVT:n hallitus on päättänyt, että kausimaksun joulukuun 2020 kuukausierä peritään normaalisuuruisena. Tämä johtuu seuran kustannusten kulurakenteesta, kun marraskuun toimintaan liittyviä laskuja maksetaan vasta joulukuussa. Mahdolliset hyvitykset maksuihin lasketaan tammikuun kuukausierään.

Kiitos kärsivällisyydestä hallituksen ja valmennuksen miettiessä mahdollisimman toimivia ja hyvin palvelevia ratkaisuja tässä muuttuvassa tilanteessa. Pyydämme lähettämään kaikki mieltä vaivaavat kysymykset seuran uuteen sähköpostiin evt.toimisto@evtluistelijat.fi

Nähdään hallilla jälleen, kun se on meidän kaikkien hyvinvoinnin ja terveyden puolesta mahdollista!

 

Ystävällisin terveisin
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat / Hallitus

Anu, Anna, Laura, Kimmo, Tommi, Johannes ja Pekka


EVT:n toimiston uusi sähköposti: evt.toimisto@evtluistelijat.fi
EVT:n uusi puhelinnumero 0400 176562

 

Vantaan kaupungin tiedote: https://www.vantaa.fi/uutisia/101/0/154278

Suomen Taitoluisteluliiton tiedote: https://www.stll.fi/2020/11/27/koronan-valtakunnalliset-vaikutukset-suomen-taitoluisteluliiton-toimintaan/

Pääkaupunkiseudun Koronakoordinaatioryhmän tiedote: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-uusista-rajoituksista