EVT kehittää muodostelmaa ja perustaa uuden joukkueen - Cool Stepsin

23.4.2010

Cool Steps on Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin muodostelmaluistelujoukkue ja "steppi-perheen" uusin jäsen.

Joukkue aloittaa harjoittelut elokuussa 2010. Tämä joukkue koostuu alle 15-vuotiaista muodostelmaluistelun harrastajista. Cool Steps tarjoaa jatkomahdollisuuden muodostelmakoulusta ja täydentää EVT:n muodostelmaluistelutarjonnan. Nyt voimme tarjota muodostelmaluisteluelämyksiä kaiken ikäisille luistelijoille, harrastus- tai kilpailutavoitteella.

Cool Stepsin tavoitteena on uuden oppiminen, jokaisessa harjoituksessa kehittyminen sekä luistelusta nauttiminen ja hauskan pitäminen! Kilpailuihin on tarkoitus osallistua kaudella 2011 - 2012.

Innokkaat perusluistelutaitoja omaavat voivat ilmoittautua heti. Harjoittelemme innolla ja asenteella kotipaikkana Vantaan Myyrmäki. Joukkue tulee harjoittelemaan jäällä 2-3 kertaa viikossa ja kerran viikossa on oheiset.Jos haluat harjoitella, kehittyä luistelijana hyvässä seurassa otathan yhteyttä.

Sanna Salonen, valmentaja, 040-8249843 tai sannasalonen1@hotmail.com