Ice Steps ja Dream Steps aloittivat kauden loistavasti 1. SM-valinnoissa Tampereella

9.11.2009

Ice Steps - lyhytohjelman Tropicana Cabaret -puvussa
kuva: Tomas Whitehouse
Ice Steps - lyhytohjelman Tropicana Cabaret -puvussa kuva: Tomas Whitehouse
Dream Steps - Savanna Rocks
kuva: Tomas Whitehouse
Dream Steps - Savanna Rocks kuva: Tomas Whitehouse

EVT:n nuori SM-juniorisarjan joukkue Ice Steps haastoi todenteolla helsinkiläisjoukkueet. Tuomarit arvostivat Ice Stepsien lyhytohjelman Tropicana Cabaret toiseksi parhaaksi ja vapaaohjelman neljänneksi. Ice Stepsien loppusijoitus oli 4. kokonaispistein 161,30 vain 0,44 pistettä pronssista (Mystique) ja vain 5,2 hopeasta (Musketeers).

Myös Dream Steps, SM-noviisisarjassa, aloitti kautensa loistavasti. Dream Steps sijoittui hienosti lohkonsa toiseksi ja lunasti paikkansa ensi kevään SM-kilpailuihin. Ohjelmasuoritus oli kauden ajankohtaan nähden erittäin hyvä ja joukkue pääsi loistamaan niin askelsarjoissa kuin esittämisessä. Piste-ero valintakilpailuissa ensimmäiseksi sijoittuneeseen Helsingin Taitoluisteluklubin Finettes-joukkueeseen oli vain 1,22 pistettä. Kolmas sija meni Turkuun Filiae Aboenses-joukkueelle.

Ice Steps ja Dream Steps kilpailevat seuraavaksi 2. SM -valintakisoissa Helsingissä 12. - 13.12. ja viikkoa myöhemmin 19.12. EVT:n järjestämissä kutsukisoissa Myyrmäessä.

Vuoden vaihteen jälkeen Dream Steps suuntaa vastuuvalmentajansa Helena Tienhaaran kanssa maailmalle Berliinissä järjestettävään kansainväliseen Cup of Berlin 2010 -kilpailuun. Dream Steps on yksi Suomen Taitoluisteluliiton valitsemista joukkueista, joka pääsee edustamaan Suomea Berliinin kilpailuihin.

Ice Steps suuntaa vastuuvalmentajansa Nina Korpikosken johdolla helmikuussa Ranskaan Roueniin French Cup 2010 kilpailuun. Ice Steps on yksi Suomen Taitoluisteluliiton valitsemista joukkueista kyseisessä kilpailussa.

Lisäksi molemmat tavoittelevat paikkaa kansainväliseen Finlandia Cupiin tammikuun lopussa Helsingissä.

Senioreiden valintakisan voitti Rockettes ja junioreiden Team Fintastic. Noviisien 1. lohkon valinnan Finettes ja 2. lohkon Starlights.

Kisojen tulossivut: http://www.figureskatingresults.fi/results/0910/MLSJN1VK09/index.htm

Kisjen kuvagalleria