EVT aluemestaruuskilpailujen menestynein seura

17.1.2009

Tikkurilan Valtti Areenalla taisteltiin pääkaupunkiseudun noviisien, minoreiden, tulokkaiden ja aikuisten vuoden 2009 aluemestaruuksista. Kaikki joukkueemme sijoittuivat kahden parhaan joukkoon!

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) järjesti lauantaina 17.01.2009 Vantaan Tikkurilassa perinteisen aluemestaruuskilpailun pääkaupunkiseudun seurojen muodostelmajoukkueille. Kilpailu oli laadultaan erittäin korkeatasoinen, sillä siinä kohtasivat maamme kärkijoukkueet niin noviiseissa, minoreissa, tulokkaissa kuin aikuisissakin.

Etelä-vantaalainen muodostelmaluistelu näytti voimansa laajalla rintamalla, sillä EVT:n joukkueet pärjäsivät kaikki loistavasti kovassa seurassa. Noviiseissa Dream Steps luisteli hienosti hopealle pistein 57.26. Suorituksen arvoa nostaa se, että kilpailukokoonpanoa jouduttiin vaihtaamaan juuri ennen jäälle menoa yllättävän sairastapauksen vuoksi. Noviisien sarjan voitti HTK:n Finettes, 60.64. Kolmas oli HSK:n Team Dynamique noin 54 pisteellään.

Minorisarjassa kulta tuli EVT:lle, kun Sunny Steps taituroi sarjansa vakuuttavaan voittoon pistein 39.15. Toinen oli HSK:n Team Sympatique, 35.53 ja kolmas HTK:n Mini Mints, 35.23.

Aikuisissa Last Steps piti kiinni aikuismuodostelmaluistelun valtikastaan ja tyylitteli ylivoimaiseen voittoon. Pisteitä joukkue keräsi 46.35. Toiseksi sijoittunut ETK:n Shadows jäi liki 10 pisteen päähän vantaalaisjoukkueesta 38.38 pisteellään. Kolmas oli HSK:n Team Antique, 35.34.

Myös tulokassarjassa vantaalaiset menestyivät loistavasti - kauden kisadebyyttinsä tehnyt Little Steps luisteli iloisesti toiseksi ampiaisteemaisella pirteällä ohjelmallaan. Pisteitä kertyi 33.67. Sarjan voitto meni ETK:n Ice Sweets -joukkueelle, 42.00. Kolmanneksi sijoittui KTK:n Nummettes, 23.00. Tulokassarjassa käytettiin tähtiarviointia, muissa sarjoissa virallista ISU-arviointia.

Onnittelut kaikille joukkueillemme!

Kisasivu