Yksinluistelun kutsukilpailu Järvenpäässä

12.1.2009


Viime viikonlopun debytanttien ja minien kutsukilpailusta saatiin monta mainiota sijoitusta. Siiri Rytkönen oli debytanteissa 8:s ja Saara Astola 9:s. Mineissä Niina Viitaharju sijoittui 7:ksi.

Järvenpään Taitoluistelijat ry (JTL) isännöi yksinluistelun debytanttien aluemestaruus-/kutsukilpailuja sekä kutsukilpailuja SM-junioreille ja mineille lauantaina 10.01.2009 Järvenpään jäähallissa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) Järvenpäähän suuntasivat Saara Astola (kuvassa), Tytti Oinonen, Saila Pönkä, Siiri Rytkönen ja Petra Stolt sekä Joanne Jaulimo ja Niina Viitaharju. Saara, Tytti, Saila, Siiri ja Petra kilpailivat debytanttisarjassa. Joanne ja Niina osallistuivat minien sarjaan.

Kilpailu sujui EVT:n tytöiltä varsin mukavasti, sillä debytanteissa Siiri sijoittui hienosti kahdeksanneksi pistein 44.60 ja Saara yhdeksänneksi 44.36 pisteellä. Saila oli 16:s (39.02), Petra 18:s (37.84) ja Tytti 20:s (33.11). Kovatasoisen kilpailun voittoon taituroi HL:n Emilia Toikkanen pistein 49.54.

Minien puolella Niina oli 23 kilpailijan joukossa loistavasti seitsemäs 28.00 tähdellään. Hän sai lisäksi tuomaristolta erityismaininnan hyvästä suoritusvarmuudestaan. Joanne suoriutui niinikään hienosti ollen 10:s. Tähtiä hän sai ohjelmastaan 25.00.

Kutsukilpailujen ohessa käytiin myös debytanttisarjassa tyttöjen ja poikien Uudenmaan aluemestaruuskilpailu. Siihen ei EVT:n luistelijoita osallistunut, sillä seuramme kuuluu Helsingin alueeseen. Kaikkien sarjojen tarkemmat tulokset löytyvät oheisesta linkistä.

Lisätiedot