Joulurieha

18.12.2008

Seuramme perinteistä Jouluriehaa vietetään jälleen 18.12.2008 Myyrmäen jäähallilla. Tervetuloa seuraamaan luisteluesityksiä ja nauttimaan joulun tunnelmasta koko perheen voimin!

Virittäydy joulun tunnelmaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden lämminhenkisessä, koko perheelle tarkoitetussa Jouluriehassa Myyrmäen jäähallilla 18.12.2008 klo 16.00 alkaen. Tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy.

Jouluriehassa esiintyvät mm. seuramme yksinluistelijat ja muodostelmaluistelun tulokasjoukkue Little Steps sekä tietysti pienet ja suloiset luistelukoululaiset. Paikalla toimii mm. varustepörssi, jossa voi tehdä luistinlöytöjä edulliseen hintaan sekä arpajaiset, jossa on mahdollisuus voittaa esimerkiksi valtava korillinen jouluisia herkkuja. Voittaja julkistetaan heti riehan lopussa.

Jouluriehassa on tuttuun tapaan myös lämpimäisten ja kyntti-löiden myyntiä sekä taitoluistelun erikoisliikkeiden tuote-esittelyjä. Saattaapa se joulupukkikin ilmestyä paikalle...

Tervetuloa koko perheen voimin!