Vanhempi, liity kannatusjäseneksi

13.9.2008

Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa.

Jäsenmaksun maksamalla pääset osallistumaan Etelä-Vantaan Taitoluiste-lijat ry:n kokouksiin sekä niiden äänestyksiin (mikäli olet yli 16-vuotias). Maksa siis 12 euron jäsenmaksusi EVT:n tilille mahdollisimman pian! Aikuisten jäsenmaksutilin numero on 405500-189387. Kir-joita viitekenttään jäsenen / maksajan nimi sekä myös tiedoksi perheen luistelijan nimi ja ryhmä.

Kaikkien jäsenmaksut ovat yhtä tärkeitä, oli sitten luistelija, vanhempi tai lajifani. Jäsenenä voit osallistua päätöksentekoon sekä vahvistat seuraamme mm. erilaisia avustuksia ja jääaikaneuvotteluja ajatellen. Toivomme, että jokaisen luistelijan perheestä ainakin yksi vanhempi liittyisi seuran kannatusjäseneksi, mikäli ei vielä ole sitä tehnyt. Joten nyt vanhemmat aktivoitukaa mukaan seuratoimintaan!

Huom. 01.01.2008 jälkeen maksettu jäsenmaksu on voimassa pidennetyn tilikauden eli 30.04.2009 asti.