Uusi yhteistyökumppani

17.8.2008

EVT on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvarusteliike Ykkös-Urheilu Oy:n kanssa.

Syyskuusta 2008 lähtien vantaalainen urheiluvälineiden ja -varusteiden erikoisliike Ykkös-Urheilu Oy myöntää Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) jäsenille mukavia 10-20 % alennuksia normaalihintaisista tuotteistaan. Erikseen sovittaessa on myös mahdollista saada tiettyjä tuotteita jopa vieläkin suuremmalla alennusprosentilla.

Ykkös-Urheilu sijaitsee Rajatorpassa osoitteessa Vapaalantie 2 ja se on auki arkisin klo 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 09.00-14.00. Tervemenoa tutustumaan Ykkös-Urheilun laadukkaa-seen tarjontaan!

Huom. Yllämainitut tuotealennukset eivät koske ns. seura-hinnoiteltuja tuotteita kuten jääkiekkovarusteita ja luistimia.

Lisätietoa yhteistyökumppanistamme