Kesäleireilyä Kisakalliossa

11.7.2008

Kilpailevat muodostelmajoukkueemme valmistautuvat kilpailukauteensa Kisakallion urheiluopistolla heinäkuussa.

Kisakallion urheiluopisto ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun kilpajoukkueet sekä yksinluistelun kilparyhmät jatkavat yhteistyötään. Luistelijamme valmistau-tuvat jälleen tulevan kauden koitoksiin Kisakallion urheilu-opistolla, joka tarjoaa mahtavat ja monipuoliset puitteet kaikille huippu-urheilijoille.

Leireillä joukkueet rakentavat ja hiovat tulevan kauden kilpai-luohjelmiaan sekä jäällä että peilisalissa. Lisäksi nautitaan kesästä mm. uimalla, patikoimalla luonnossa ja lettuja paistaen. Leireillä joukkueiden jäsenet tutustuvat toisiinsa ja kohottavat joukkuehenkeä erilaisin yhteisin leikein ja ajan-viettotavoin. Pääosin aika kuluu kuitenkin tiukan treenin parissa jäähallin viileydessä. Lisäksi leireillä valitaan jokaiselle joukkueelle kapteenit ja varakapteenit.

Muodostelmaluistelujoukkueiden kesän harjoitusleirit pyöräh-tävät käyntiin viikolla 29. Seuraavan kerran joukkueet suun-taavat Kisakallioon syksyllä ennen ensimmäisiä valintakilpai-lujaan.

Viereiset kuvat ovat noviisijoukkueen viime kesän leiriltä.