Last Steps aikuisten MESTARIKSI

15.3.2008

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Last Steps voitti Espoossa järjestetyn muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen aikuisten loppukilpailun ylivoimaisesti ennätyspistein.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) isännöi lauantaina 15.03.2008 muodostelmaluistelun kansallisten joukkueiden kauden loppukilpailua LänsiAuto Areenalla. Päivän aikana jäällä nähtiin mittavat 58 joukkuetta.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) aikuisjoukkue Last Steps teki kilpailussa kauden parhaan suorituksensa ja voitti ylivoimaiseen tyyliin aikuisten sarjan kilpailun. Pisteitä joukkue keräsi mahtavat 32.57, mikä on paitsi joukkueen uusi hieno ennätys, myös kauden paras suomalaisen aikuisjoukkueen ISU-arvioinnilla saavuttama pistemäärä.

Toiseksi aikuisten kilpailussa sijoittui Turun Riennon Taito-luistelun (TRT) Feminae Aboenses, 26.19, ja kolmanneksi Espoon Taitoluisteluklubin (ETK) Shadows, 24.74.

Kansallisten senioreiden puolella Etelä-Vantaan Taitoluiste-lijoiden Ex-Steps sijoittui kilpailussaan kuudenneksi pistein 31.68. Exillä oli harmittavaa epäonnea kilpailusuorituksessaan, mutta he tsemppasivat hienosti ohjelmansa loppuun asti pilke silmäkulmassa! Sarjan voitti Helsingin Luistelijoiden (HL) Royal Ice, 48.20.

Superonnittelut Laastareille upeasta mestaruudesta! Kuvissa tuoreet mestarit onnellisina kultamitalit kaulassaan.

Kisasivut