Marianne Ojalehto KYMMENES Edea Cupissa

8.3.2008

Debytanttien vuosittainen aluemestaruuskilpailu, Edea Cup, luisteltiin 08.03.2008 Helsingissä. EVT:stä mukana olivat Niina Kinnunen ja Marianne Ojalehto. Marianne sijoittui kovassa seurassa mukavasti kymmenen kärkeen.

Helsingin Luistelijat ry (HL) isännöi lauantaina 08.03.2008 aluemestaruuskilpailuja debytanttitytöille ja -pojille Helsingin jäähallin harjoitushallissa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) tyttöjen aluemestaruutta tavoittelivat Niina Kinnunen sekä Marianne Ojalehto (kuvassa Niina ensimmäinen vasemmalta ja Marianne toinen vasemmalta). Marianne ylsi kovatasoisessa kilpailussa hienosti kymmenenneksi pistein 38.43. Niina oli 13:s, 33.51.

Tyttöjen aluemestariksi kruunattiin kilpailun isäntäseuran Krista Pitkäniemi, voittopisteet 51.46. Tarkemmat tulokset löytyvät kisasivuilta oheisesta linkistä. Arviointimuotona kilpailussa käytettiin ISU-arviointia. EVT:llä ei ollut edustusta poikien sarjassa.

Kisasivut