Muutoksia seuran toimihenkilöissä

30.1.2008

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää seuran toimihenkilöinä toimineita Arja ja Ari Juutilaista heidän pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstään vantaalaisen taitoluistelun hyväksi.

Kaikkien EVT:läisten hyvin tuntemat Arja ja Ari Juutilainen ovat päättäneet siirtyä pikkuhiljaa sivuun seuratyöstä lähes parinkymmenen taitoluistelun parissa vietetyn vuoden jälkeen. Arja Juutilainen on toiminut seurassamme ansiokkaasti mm. varuste- ja luistelu-kouluvastaavana sekä kilpailusihteerinä. Ari Juutilainen puolestaan tunnetaan paitsi seuramme entisenä puheenjohtajana, myös talousvastaavana. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää molempia hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä - toivottavasti näemme teidät vielä jäähallilla kisakatsomon puolella!

Seuran johtokunta on nimennyt Arja Juutilaisen tilalle uusiksi luistelukouluvastaaviksi Taina Kärjen ja Petri Tarjamon. Yksinluistelun uutena kilpailusihteerinä helmikuun alussa aloittaa Kirsi Suono, joskin aluksi Arjan taustatuella. Seuran uusi varustevastaava on Kirsi Raappana.

Talousvastaavana ja Ari Juutilaisen työn jatkajana aloittaa Katja Myllys. Yksinluistelun luistelija- ja lisenssilistat hoitaa tästä eteenpäin seurasihteeri Anna Mertanen. Koko seuran tiedotuksesta ja internetpäivityksistä vastannut Johanna Mäntylä vastaa ensi kaudella vain muodostelmaluistelupuolen päivityksistä. Yksinluistelupuolen ensi kauden internet- ja tiedotusvastaavan nimi ilmoitetaan tämän kauden päätteeksi. Toimihenkilömuutokset päivi-tetään seuran nettisivujen eri osioihin mahdollisimman pian.