Leena Rissanen ALUEMESTARIKSI!

30.1.2008


Helsingin alueen SM-noviisien mestaruuskilpailu, Golla Cup, luisteltiin Helsingissä 29.01.2008. EVT:n Leena Rissanen voitti koko kilpailun!

Helsingin Luistelijat ry (HL) järjesti perinteiseen tapaansa Helsingin alueen mestaruuskilpailut SM -noviiseille. Tämä Golla Cup -nimeä kantava kilpailu käytiin Helsingin Pirkkolassa tiistaina 29.01.2008. Etelä-Vantaan Taitoluis-telijoista (EVT) aluemestaruusjahtiin osallistui erinomaisesti tämän kauden kilpailuissa luistellut Leena Rissanen (kuvassa).

Leenan suoritus kilpailussa oli valmentaja Eve Uimosen mukaan kauden paras ja tuloksena oli kuin olikin aluemestaruus pistein 54.78. "Kaikki hyppyt sujuivat parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi liukusarja oli nelostasoa, hyppypiruetti kolmostasoa ja yhden jalan asennonvaihtopiruetti nelostasoa. Vain viimeisessä yhdistelmäpiruetissa sattui pieni horjahdus, jolloin kaikki asennot eivät pyörineet riittävää kierrosmäärää ja tasoksi tuli ykkönen. Leenan esitys oli kaikinpuolin loistava", Eve hehkuttaa.

Toiseksi sijoittui Helsingin Luistelijoiden Riina Varjokari (54.38) ja kolmas oli Espoon Jäätaitureiden Ines Karvinen (52.52). Jättionnittelut Leenalle ja menestystä myös loppukauden kilpailuihin!

Kisasivut