Uusi johtokunta aloittaa toimintansa

26.12.2007

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden syyskokouksen valitsema uusi johtokunta pääsee tositoimiin tammikuussa.

Seuramme sääntömääräinen syyskokous pidettiin Kilterin koululla 20.11.2007. Kokouksessa valittiin mm. uudet johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle sekä päätettiin vuoden 2008 jäsenmaksut ja vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Marketta Eggleton. Johtokunnan jäseniksi valittiin Kirsi Lindborg toistamiseen sekä uutena jäsenenä Taina Kärki. Minna Rajalin-Käkönen jatkaa varsinaisena jäsenenä ja Anu Saalasti siirtyi varajäsenen paikalta varsinaiseksi jäseneksi. Varajäseniksi äänestettiin Katja Myllys ja Petri Tarjamo, molemmat ensikertalaisia seuramme johtokunnassa.

Lämpimät kiitokset johtokunnasta väistyville Tarja Kinnuselle, Ulla Auviselle, Elzbieta Morek-Joutsille sekä Riitta Ojalehdolle ansiokkaasta työstä seuramme hyväksi! Onnittelut myös kaikille uuteen johtokuntaan valituille!