Kausi virallisesti päätökseensä

15.4.2007

Kevätnäytökset ovat nyt onnellisesti ohi ja seuran menetyksekäs kausi saatu virallisesti päätökseensä. Kiitokset kuuluvat kaikille seuran toiminnassa mukana olleille!

Iso kiitos kaikille luistelijoille, valmentajille ja talkooporukalle kauden päättäneestä upeasta kevätnäytöksestä "Welhovuoren Tarina". Kiitokset myös runsaslukuiselle yleisölle - toivottavasti viihdyitte näytöksessämme!

Uusi kausi 2007-2008 alkaa kilpailuistelijoiden ja -joukkueiden osalta virallisesti 23.04.2007. Sitä ennen on edessä hyvin ansaittu loma.

Luistelukoulut starttaavat taas alkusyksystä - tarkemmat tiedot ryhmistä, ajoista ja paikoista sekä ilmoittautumislomake syksyn ryhmiin päivitetään näille sivuille kesän aikana. Seuraa siis nettisivujamme! Ilmoitamme luistelukoulujen alkamisesta myös Vantaan Sanomissa ja Nurmijärven Uutisissa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry