Sunny Steps ja Ex-Steps neljänsiä Lappeenrannassa

18.3.2007

Muodostelmaluistelun minoreiden, kansallisten junioreiden ja senioreiden kolmas ja kauden päättävä kilpailu luisteltiin Lappeenrannassa.

Lappeenrannan Taitoluistelijat ry (LrTL) järjesti minoreiden sekä kansallisten junioreiden ja senioreiden kauden päätöskilpailun Lappeenrannassa lauantaina 17.03.2007. Kilpailun minorisarjaan oli ilmoittautunut peräti 19 joukkuetta, junioreihin 12 ja senioreihinkin kahdeksan kilpailevaa joukkuetta.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita (EVT) Lappeenrannassa edustivat Sunny Steps (minorit, ylempi kuva) ja Ex-Steps (kansalliset seniorit, alempi kuva). Kauden aikana voittoisasti luistellut minorijoukkueemme epäonnistui tällä kertaa kilpailusuorituksessaan, mikä vei mahdollisuuden taistella mitaleista ja sijoitus oli harmittavasti neljäs. Tähtiä joukkue keräsi ohjelmastaan 47. Minorikilpailun ykkönen oli Helsingin Taitoluisteluklubin Mini Mints (50).

Kansallisten senioreiden puolella Ex-Steps sijoittui tiukassa kilpailussa neljänneksi pistein 38.06. Seniorikilpailun voitti Helsingfors Skridskoklubbin Team Panique 44.49 pisteellään.

Kansallisten junioreiden ja senioreiden sarjoissa arviointi-muotona oli ISU -arviointi. Minoreiden sarjassa käytettiin ns. tähtiarviointia.

Kisasivu