Menestyksekäs viikonloppu Jyväskylässä

22.1.2007

Muodostelmaluistelun noviisit ja minorit sekä kansalliset sarjat kokoontuivat viikonloppuna kilpailemaan Jyväskylään. EVT nappasi voitot minoreissa ja aikuisissa sekä pronssia noviiseissa.

Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) isännöi 20.-21.01.2007 suurta, kaksipäiväistä muodostelmaluistelukilpailua. Viikon-lopun aikana kilpailivat noviisit ja minorit sekä myös harrastepohjalla toimivat ns. kansalliset sarjat.

Tapahtumassa nähtiin kaikkiaan peräti 37 joukkuetta. Kansalliset juniorit ja aikuiset kilpailivat lauantaina ja noviisit, minorit sekä kansalliset seniorit sunnuntaina. Kansallisten senioreiden sarjassa kilpailivat molemmat lohkot, muissa sarjoissa I -lohkoon kuuluvat joukkueet.

EVT:tä Jyväskylän kilpailussa edusti menestyksellä melkoinen joukko: noviisijoukkue Dream Steps, minorijoukkue Sunny Steps, kansallinen seniorijoukkue Ex-Steps (ylempi kuva) ja aikuisjoukkue Last Steps (alempi kuva).

Last Steps hoiti oman osuutensa lauantaina upeasti voittaen aikuisten kilpailun selvällä erolla seuraaviin joukkueisiin. Voittopisteet olivat 24.15. Sunnuntaina Sunny Steps loisti minoreiden kilpailussa voittaen sarjansa selvästi pistein 29.72. Noviiseissa Dream Steps luisteli pronssia jääden alle pisteen hopeatilasta. Pisteitä joukkue sai suorituksestaan 49.42. Kansallisissa senioreissa Ex-Steps oli neljäs pistein 37.71. Onnittelut kaikille!

Tulokset