Natalie Vilen voitti Espoossa

9.1.2007

EVT:n noviisiluistelija Natalie Vilen luisteli upeaan voittoon Laaksolahdessa järjestetyssä kutsukilpailussa.

Espoon Jäätaiturit ry (EsJt) järjesti 07.01.2007 suuren yksinluistelun kutsukilpailun eri ikäluokille Laaksolahden jäähallissa. Kilpailusarjoina olivat SM -juniorit, SM -noviisit, debytantit, noviisit, silmut ja minit.

EVT:n edustajat kilpailussa olivat Jonna Kinnunen ja Sini Kokko (SM -juniorit) sekä Nora Jokela ja Natalie Vilen (noviisit, kuvassa). Noviisien kilpailussa Natalie Vilen luisteli hyvän ohjelman ollen sarjansa paras. Pisteitä Natalie keräsi 33,85. Toiseksi sijoittui isäntäseuran Susanna Paajanti (32,86) ja kolmas oli Lappeenrannan Taitoluistelijoiden Jenni Virtanen (30,69). Nora Jokela oli kilpailun seitsemäs pistein 26,44. Kilpailijoita noviisisarjassa oli kaikkiaan 11.

SM -junioreiden vapaaohjelmakilpailussa EVT:n Jonna Kinnunen oli kovassa seurassa hienosti viides. Pisteitä hän sai suorituksestaan 53,01. Toinen edustajamme, Sini Kokko, oli sarjan yhdeksäs pistein 48,69. SM -junioreiden kilpailun voitti ylivoimaisesti espoolainen maajoukkue-luistelija Jenni Vähämaa. Pisteitä voittaja sai vapaaohjelmastaan 79,56. Myös toinen sija meni Jäätaitureille - Tuuli Nikoskinen keräsi pisteet 56,78.

Onnittelut Natalielle voitosta ja Jonnalle hyvästä sijoituksesta!

Tulokset