Ice Steps pronssille Espoo Synchro Cupissa

18.12.2006

SM -juniorijoukkue Ice Steps ja noviisijoukkue Dream Steps osallistuivat viime viikonloppuna Espoossa käytyyn muodostelmaluistelun suureen kutsukilpailuun.

Espoon Taitoluisteluklubi ry (ETK) järjesti lauantaina 16.12.2006 Länsi-Auto Areenalla uudentyyppisen, tulevaisuudessa kansainväliseksi tarkoitetun muodostelmaluistelun kutsukilpailun SM -senioreille, SM -junioreille ja noviiseille. Tähän Espoo Synchro Cup -kilpailuun oli ilmoittautunut kolme SM -seniorijoukkuetta, 10 SM -juniorijoukkuetta ja 11 noviisijoukkuetta. Kilpailu oli yksipäiväinen ja siinä luisteltiin vain vapaaohjelmat.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edustivat Ice Steps ja Dream Steps. Ice Steps luisteli kilpailussa vaikuttavan ohjelman ollen kovatasoisessa kilpailussa upeasti kolmas pistein 89,72. Sarjan voitti Helsingin Taitoluisteluklubin Team Fintastic. Pisteitä voittajajoukkue keräsi 94,40.

Noviisien sarjassa Dream Stepseillä oli kilpailusuorituksessaan jälleen epäonnea ja sijoitus jäi viidenneksi (43,35). Noviisien ykkönen oli Helsingin Luistelijoiden Starlights (56,05).

Onnittelut Ice Stepseille hienosta suorituksesta ja mitalisijasta!

Tulokset      Kuvia kilpailusta