Last Steps ja Ex-Steps mitaleille

11.12.2006

Last Steps voitti muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen ensimmäisen kilpailun aikuisten sarjan ja Ex-Steps nappasi senioreissa pronssia.

Helsingin Luistelijat ry (HL) järjesti kansallisten sarjojen ensimmäisen kilpailun viikonloppuna Länsi-Auto Areenalla Espoossa. Kilpailusarjoina olivat kansalliset juniorit, kansalliset seniorit sekä aikuiset. Junioreiden sarjassa kilpailevia joukkueita oli kymmenen, senioreissa kuusi ja aikuisissa yhdeksän.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edustivat aikuis-joukkueemme Last Steps ja kansallinen seniorijoukkueemme Ex-Steps. Kilpailu sujui molemmilta joukkueiltamme varsin mallikkaasti, sillä Last Steps luisteli sarjansa vakuuttavaan voittoon pistein 24,34 ja Ex-Steps nappasi omassa sarjassaan pronssia pistein 37,29.

Hopealle aikuisten kisassa sijoittui Turun Riennon Taitoluistelun Feminae Aboenses (20,00) ja pronssille kipusi Espoon Taitoluisteluklubin Shadows (19,23). Kansallisten senioreiden sarjan voiton vei Helsingfors Skridskoklubbin Team Panique (46,26).

Onnittelut molemmille joukkueille hienoista saavutuksista!

Tulokset