Ronja Suono hopealle kaarisilmujen 1. aluekilpailussa

18.11.2006

EVT:n Ronja Suono suoritui hienosti Helsingissä luistellussa kaarisilmujen aluekilpailussa ollen kolmas. Jenni Salo oli seitsemäs.

Helsinngfors Skridskoklubb rf (HSK) isännöi Helsingissä yksinluistelun kaarisilmujen ensimmäistä aluekilpailua 03.11.2006. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilta kilpailu sujui kerrassaan hienosti - seuramme nuori luistelija Ronja Suono nappasi komean pronssitilan. Myös toinen EVT:n edustaja, Jenni Salo, tsemppasi hienosti ollen kilpailun seitsemäs. Kilpailun voitti isäntäseuran Hanni Häkkinen ja kolmas oli niinikään HSK:n Elli Lemetyinen.

Megafinaalipaikan tästä kilpailusta lunastivat: Hanni Häkkinen HSK, Ronja Suono EVT, Elli Lemetyinen HSK, Tytti Oinonen HTK, Alisa Roselius HTK ja Anni Kekäläinen HSK.

Tulokset

1. Hanni Häkkinen , HSK