Jonna Kinnunen lunasti paikan SM -kilpailuihin

13.11.2006

Tampereella käydyissä taitoluistelun toisissa SM -valintakilpailuissa ratkottiin viimeiset paikat joulukuun SM -kilpailuihin. Jonna Kinnunen oli hienosti kymmenes ja selvitti tiensä kauden pääkilpailuun.

Koo-Vee ry:n Taitoluistelujaosto isännöi taitoluistelun toisia SM -valintakilpailuja 11.-12.11.2006 Tampereella Hakametsän II -hallissa. Kilpailusarjoina olivat SM -seniorinaiset ja -miehet, SM -junioritytöt ja -pojat sekä jäätanssi.

SM -juniorityttöjen sarjassa Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Jonna Kinnunen (kuvassa) onnistui hienosti - hän oli sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa kymmenes. Pisteitä lyhytohjelmasta kertyi 31,62 ja vapaaohjelmasta 53,22. Yhteispisteitä Jonna keräsi 84,84. EVT:n toinen edustaja Sini Kokko oli 21:s. Lyhytohjelmassa hän sijoittui 19:ksi ja vapaaohjelmassa 20:ksi. Yhteensä Sinin pisteet olivat 70,21.

Maajoukkueluistelijat pitivät hyvin pintansa Tampereella: SM -juniorityttöjen sarjan voitti ylivoimaisesti Espoon Jäätaitureiden Jenni Vähämaa (119, 53) ennen saman seuran Tuuli Nikoskista (106,69). Naisten sarjan mestaruus meni suvereeniin tapaan Tapparan Kiira Korvelle. Toiseksi sijoittui Espoon Jäätaitureiden Laura Lepistö. Miesten ykkönen oli Tikkurilan Taitoluisteluklubin Ari-Pekka Nurmenkari.

Vuoden 2007 Suomenmestaruuskilpailut luistellaan Mikkelissä 09.-10.12.2006. Kilpailun järjestää Mikkelin Luistelijat ry (ML).

Tulokset