Ensiapukurssi vanhemmille

8.11.2006

EVT järjestää ensiapukurssin luistelijoiden vanhemmille ja joukkueiden huoltajille 11.11.2006. Kurssi keskittyy urheiluvammojen ja tapaturmien hoitoon.

EVT järjestää ensiapukurssin lauantaina 11.11.2006 klo 10.00-13.30. Paikka on vielä avoin, mutta ilmoitetaan piakkoin.

Ensiapukurssi on tarkoitettu kaikille seurassa aktiivisesti toimiville henkilöille - erityisesti luistelijoiden vanhemmille ja joukkueiden huoltajille. Olisi suotavaa, että jokaisesta joukkueesta mahdollisimman moni vanhempi osallistuisi kurssille. Kurssilla saa lisävarmuutta omaan toimintaan tapaturmatilanteessa.

Kurssille otetaan 10-20 osallistujaa kiinnostuneiden määrästä riippuen. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian seurasihteeri Anna Mertaselle osoitteeseen anna.mertanen@netti.fi.

On erittäin tärkeää, että joku vanhemmista on aina harjoituksissa katsomossa auttamassa valmentajaa ja luistelijoita mikäli tarvetta ilmenee. Nyt siis kaikki ensiavusta kiinnostuneet rohkeasti mukaan kurssille! EVT maksaa kurssin kustannukset.