ISU -arviointijärjestelmän tuloslaskentakoulutus

16.8.2006

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää erittäin hyödyllisen tuloslaskentakoulutuksen seuraihmisille Helsingissä 02.09.2006 klo 09.30-19.00.

Koulutus on tarkoitettu seurojen kilpailujen tuloslaskennasta vastaaville henkilöille. Kurssilla käydään läpi koko kilpailun edellyttämä laajuus (ISUCalcFS) ja kukin kurssilainen harjoittelee omalla tietokoneellaan (kannettava mukaan) kurssin ajan. Kurssin päätyttyä sen käynyt henkilö pystyy seurassaan viemään kilpailut tuloslaskennan osalta läpi.

Paikka (Helsingissä) vahvistetaan osallistujille osallistumisvahvistuksessa noin viikkoa ennen koulutusta.

Osallistujatvähimmäismäärä 20
IlmoittautuminenIlmoittautumislomakkeeseen 24.08.2006 mennessä
Hintanoin 60-70 euroa
Laskutuslisä4 euroa / lasku lisätään laskun loppusummaan
PeruutusehdotMyöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% kurssin hinnasta ja myöhemmin kuin 7 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100% kurssin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on toimitettava lääkärintodistus liittoon.

Lataa ISUCalcFS -ohjelma ilmaiseksi: http://www.isujudgingsystem.com/