Täydennystä valmennustiimiin

12.5.2006

Uusi kausi tuo mukanaan paitsi uusia kilpailuohjelmia, myös uusia luistelijoita ja tuntivalmentajia.

Hanna Rouhiainen on aloittanut seurassamme muodostelma-luistelun tuntivalmentajana. Hanna on EVT:n oma kasvatti ja Steps on Ice –SM–seniorijoukkueen entinen varakapteeni. Hänellä on kokemusta ohjaustyöstä niin lasten luistelukouluista kuin eri-ikäisten harrastusryhmistäkin. Hanna opiskelee Helsingin yliopistossa ja avustaa muodostelmajoukkueiden valmennuksessa tarpeen mukaan opiskeluidensa ohessa.

Hanna korvaa viime kaudella muodostelmaluistelun tuntivalmentajana toimineen Enni Salosen, joka keskittyy tänä vuonna opintojensa päättämiseen. Toivotamme Hannan tervetulleeksi seuraamme nyt valmentajan ominaisuudessa ja Ennille onnea opintoihinsa!

Lisäksi toivotamme  tervetulleeksi uuden balettiopettajamme Alberto Rodriguezin ja muut oheisharjoitusvastaavat sekä tietysti kaikki uudet luistelijat. Alberto on syntyjään kuubalainen ja opettanut mm. klassista balettia, salsaa ja merengueta eri oppilaitoksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Täydelliset yksin- ja muodostelmaluistelun valmennustiimit kaudelle 2006-2007 päivitetään nettisivuille lähiaikoina, samoin uudet luistelijalistat.