Uusi johtokunta aloitti toimintansa

11.5.2006

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n kevätkokous valitsi seuralle uuden johtokunnan.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Vantaalla, Kilterin koululla 27.04.2006. Kokouksessa olivat äänioikeutettuja kaikki jäsenmaksun maksaneet yli 16 vuotta täyttäneet seuran jäsenet. Paikalle saapuikin iso ja innokas joukko vaikuttamishaluisia seuraihmisiä.

Kevätkokouksessa vahvistettiin mm. seuran vuosi- ja tilikertomus sekä tilinpäätös. Lisäksi jäsenet valitsivat keskuudestaan uusia edustajia seuran johtokuntaan. Valituiksi tulivat Kirsi Lindborg ja Elzbieta Morek-Joutsi. Seuran puheenjohtajana jatkaa edellisvuoden tapaan Tarja Kinnunen. Uudeksi varapuheenjohtajaksi nousi Kati Maukonen.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry onnittelee uusia johtokunnan varajäseniä ja varapuheenjohtajaa valinnoista sekä kiittää johtokunnasta väistyviä Marja Hedmania ja Aija Virtanen-Jaakolaa monista yhteisistä vuosista ja työpanoksesta seuramme hyväksi.