Petra Stolt hopealle kaksoissilmujen Superfinaalissa

21.3.2006

Seuramme nuoret yksinluistelijat kilpailivat Helsingissä. Petra Stolt luisteli hopealle kaksoissilmujen Superfinaalissa.

Helsingfors Skridsko Klubb rf (HSK) järjesti 14.03.2006 Helsingin jäähallin harjoitushallissa kaksois- ja kärkisilmujen Superfinaalit sekä Kärkisilmujen Megafinaalin. Kaikkiin finaaleihin oli selviytynyt useita EVT:n luistelijoita.

Kaksoissilmujen Superfinaalissa Petra Stolt luisteli hopealle. Meri Sipilä oli kuudes ja Tuuli Sallinen 17:s. Superfinaalin voitti Helsingin Luistelijoiden Carolina Viljakainen. Kaksoissilmujen Superfinaaliin osallistui 17 luistelijaa.

Kärkisilmujen Megafinaalissa Niina Kinnunen (kuvassa oikealla) luisteli sijalle seitsemän. Marianne Ojalehto (kuvassa keskellä) oli 15:s ja Sara Kansi 16:s. Voittoon taituroi Helsingin Luistelijoiden Piamaria Martikainen. Osanottajia oli 19. Yhdeksän Megafinaalin parasta luistelijaa selvitti tiensä Timanttifinaaliin, mukaan lukien EVT:n Niina Kinnunen.

Kärkisilmujen Superfinaalissa Suvi Virkkunen (kuvassa vasemmalla) oli kuudes. Kilpailun ykkönen oli Tikkurilan Taitoluisteluklubin Karla Schröter. Mukana kärkisilmujen Superfinaalissa oli kahdeksan kilpailijaa. Onnittelut Petralle hopeasta ja Niinalle paikasta Timanttifinaaliin!

Tulokset