Uutisia valmentajarintamalta

16.2.2006

Seuramme valmentaja Nina Korpikoski on valittu Suomen Taitoluisteluliiton asiantuntijaryhmään. Eve Uimonen puolestaan ahkeroi Olympiakisojen taitoluistelulähetysten kommentaattorina.

Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) liittohallitus on vahvistanut liiton uusien luottamuselinten ja asiantuntijaryhmien kokoonpanot. Seuramme päätoiminen muodostelmavalmentaja Nina Korpikoski (ylempi kuva) on valittu Kilpailu- ja sääntötoiminnan asiantuntijaryhmään.

Kilpailu- ja sääntötoiminnan asiantuntijaryhmä vastaa mm. tulevan kauden kansallisista sääntömuutoksista sekä ohjeistaa seuroja kilpailutoimintaan liittyvissä asioissa. Työryhmä antaa myös kantansa Kansainvälisen Luisteluliiton ISU:n sääntömuutoksiin.

Ryhmän muut jäsenet ovat Olga Baranova, Merja Huttunen, Leena Laaksonen, Marie Lundmark ja Anne Fagerström. Onnittelut Ninalle mielenkiintoisesta ja haastavasta luottamustehtävästä!

Taitoluisteluliiton asiantuntijaryhmät

Yksinluistelun päävalmentajamme Eve Uimonen (alempi kuva) on puolestaan ahkeroinut tiiviisti Torinon Olympiakisojen taitoluistelu-lähetysten kommentaattorina Eurosportilla Peter Selinin apuna. Takana ovat jo parien lyhyt- ja vapaaohjelmat sekä miesten lyhytohjelmakilpailu. Eve jatkaa kisojen asiantuntijakommentaattorina vielä jäätanssin ja naisten kilpailuissa.

Torino - taitoluistelu     Tulokset livenä     Eurosport