Ice Steps viides French Cupissa

4.2.2006
EVT:n SM -juniorijoukkue Ice Steps matkasi Ranskan Roueniin suureen kansainväliseen muodostelmakilpailuun. Joukkue sijoittui viidenneksi.

Ranskan Rouenissa järjestettiin 03.-04.02.2006 jo perinteeksi muodostunut International French Cup. French Cup on Kansainvälisen Luisteluliiton ISU:n virallinen kilpailu ja yksi maailman suurimmista muodostelmakilpailuista. Kilpailussa oli sarjat senioreille, junioreille ja noviiseille.

Junioreiden kilpailussa Suomea edustivat Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Ice Steps (kuvassa) sekä Helsingin Luistelijoiden Musketeers. Myös muissa sarjoissa oli runsas suomalaisedustus. Kilpailu oli todella korkeatasoinen, sillä paikalle saapui useita huippujoukkueita ympäri maailmaa.

Junioreiden lyhytohjelmakilpailu käytiin perjantai-iltana - Ice Steps oli lyhytohjelman jälkeen neljännellä sijalla. Lauantain vapaaohjelmassa Ice Stepsien ohjelma ei sujunut aivan suunnitelmien mukaisesti ja pistevähennysten myötä joukkue oli lopputuloksissa viides. Kilpailuun osallistui 12 juniorijoukkuetta.

Juniorisarjan voitti Kanadan black ice ennen Suomen Musketeers -joukkuetta. Kolmannen sijan nappasi USA:n Hockettes. Kilpailussa käytettiin ISU:n uutta arviointijärjestelmää.

Onnittelut Ice Steps -joukkueelle hyvästä sijoituksesta korkeatasoisessa kilpailussa!

Kisasivut