Yksinluistelun kutsukilpailu Espoossa

7.1.2006


Espoon Laaksolahdessa järjestettiin suuri kutsukilpailu, jossa oli mukana useita EVT:n luistelijoita.

Espoon Jäätaiturit ry (EsJt) isännöi lauantaina 07.01.2006 yksinluistelun kutsukilpailuja SM -junioreille, debytanteille, noviiseille, kärki- ja kaksoissilmuille sekä mineille. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilla oli kilpailuissa laaja edustus.

Debytanttisarjassa EVT:n luistelijoista Natalie Vilen (kuvassa) sijoittui 16:ksi, Sara Sovijärvi 17:ksi, Sofia Nylund 18:ksi ja Nora Jokela 21:ksi. Debytanttisarjan voittoon luisteli Espoon Jäätaitureiden Ines Karvinen.

Kärkisilmuissa Suvi Virkkunen oli 10:s ja Sara Kansi 16:s. Kärkisilmujen sarjan voiton nappasi järjestävän seuran Seidi Rantanen. Noviiseissa Susanna Alaviuhkola puolestaan luisteli hienosti viidenneksi ja Milla-Maaria Parttimaa oli yhdeksäs. Noviisisarjan ykkönen oli Järvenpään Taitoluistelijoiden Laura Välitalo.

Näissä edellämainituissa sarjoissa käytettiin perinteistä 6.0 -arviointia, tosin suljettua sellaista. SM -junioreilla käytössä oli ISU:n uusi arviointijärjestelmä ja mineillä arvioinnit annettiin tähdin. Katso kaikkien sarjojen tarkemmat tulokset kisasivuilta!

Kisasivut