Saara Astola hopealle ja Saila Pönkä pronssille kutsukilpailuissa Hämeenlinnassa

6.1.2006


Hämeenlinnan Loppiaiskilpailuissa EVT:n luistelijat saavuttivat joukon hienoja sijoituksia.

Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry (HTL) järjesti Loppiaisena 06.01.2006 kutsukilpailun nuorille taitoluistelijoille. Kilpailussa oli mukana useita Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden luistelijoita ja menestystäkin tuli.

Nuorempien kaksoissilmujen (1995 ja sen jälkeen syntyneet) sarjassa EVT:n Saara Astola luisteli upeasti hopealle. Petra Stolt oli mukavasti 11:s. Sarjan voitti Skating Team Raision Jenna Arvola. Sarjaan osallistui 23 luistelijaa.

Kaarisilmuissa EVT:n Saila Pönkä nappasi hienosti pronssisen mitalin - Mathilda Nyqvist oli hänkin komeasti viides. Camilla Sipilä sijoittui 12:ksi, Pauliina Koskela 14:ksi, Ronja Suono 20:ksi ja Jonna-Riikka Saastamoinen 23:ksi. Kilpailijoita Kaarisilmujen sarjassa oli 24. Sarjan kultamitali ripustettiin Porin Taitoluistelua edustavan Eveliina Viljasen kaulaan.

Vanhempien kaksoissilmujen (1992-94 syntyneet) kisassa EVT:n Meri Sipilä taituroi 9:ksi ja Tuuli Sallinen (kuvassa) 13:ksi. Kaksoissilmuissa luistelijoita oli mukana kaikkiaan 19. Voiton vei Lappeen Luistelijoiden Rosa Karhu.

Kärkisilmuissa EVT:n Marianne Ojalehto luisteli mukavasti 9:lle sijalle ja Niina Kinnunen oli 12:s. Mukana tässä sarjassa oli peräti 26 kilpailijaa. Kärkisilmujen ykkönen oli Lappeen Luistelijoiden Ronja Ikonen. Lämpimät onnittelut nuorille luistelijoillemme hienoista sijoituksista!

Tulokset