Last Steps pronssille, Ex-Steps neljäs Jyväskylässä

18.12.2005

Kansallisen tason muodostelmajoukkueemme Ex-Steps ja Last Steps matkasivat Jyväskylään kauden avauskilpailuun, joka luisteltiin viime viikonloppuna.

Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) järjesti kansallisten sarjojen ensimmäisen kilpailun 17.-18.12.2005 Jyväskylän jäähallissa. Kilpailussa oli sarjat tulokkaille, kansallisille junioreille, kansallisille senioreille sekä aikuisille. Kilpailut olivat joukkuemäärässä mitaten suurimmat Suomessa koskaan järjestetyt muodostelmaluistelukilpailut. Tulokkaisiin joukkueita oli ilmoittautunut 12, juniorieihin 12, senioreihin 5 ja aikuisiin 11. Yhteensä viikonlopun aikana jäällä nähtiin siis peräti 40 joukkuetta.

EVT:tä kilpailussa edustivat kansallinen seniorijoukkueemme Ex-Steps (ylemmät kuvat) sekä aikuisjoukkueemme Last Steps (alemmat kuvat). Senioreiden kilpailussa Exät onnistuivat kilpailuohjelmassaan mukavasti ja tuloksena oli neljäs sija. Aikuisten kilpailussa Laastareilla sen sijaan oli valitettavaa epäonnea - hyvin sujuneen harjoituksen jälkeen itse kisaohjelmaan sattui useampia epäonnistumisia ja sijoitus oli kolmas. Seuraavaan, Joensuussa järjestettävään kilpailuun jäi siis vielä parannettavaa. Onnittelut Last Stepseille pronssimitalista!

Tuloksia

Aikuiset             Kansalliset seniorit