Last Steps pronssille, Ex-Steps neljäs Jyväskylässä

18.12.2005

Kansallisen tason muodostelmajoukkueemme Ex-Steps ja Last Steps matkasivat Jyväskylään kauden avauskilpailuun, joka luisteltiin viime viikonloppuna.

Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) järjesti kansallisten sarjojen ensimmäisen kilpailun 17.-18.12.2005 Jyväskylän jäähallissa. Kilpailussa oli sarjat tulokkaille, kansallisille junioreille, kansallisille senioreille sekä aikuisille. Kilpailut olivat joukkuemäärässä mitaten suurimmat Suomessa koskaan järjestetyt muodostelmaluistelukilpailut. Tulokkaisiin joukkueita oli ilmoittautunut 12, juniorieihin 12, senioreihin 5 ja aikuisiin 11. Yhteensä viikonlopun aikana jäällä nähtiin siis peräti 40 joukkuetta.

EVT:tä kilpailussa edustivat kansallinen seniorijoukkueemme Ex-Steps (ylemmät kuvat) sekä aikuisjoukkueemme Last Steps (alemmat kuvat). Senioreiden kilpailussa Exät onnistuivat kilpailuohjelmassaan mukavasti ja tuloksena oli neljäs sija. Aikuisten kilpailussa Laastareilla sen sijaan oli valitettavaa epäonnea - hyvin sujuneen harjoituksen jälkeen itse kisaohjelmaan sattui useampia epäonnistumisia ja sijoitus oli kolmas. Seuraavaan, Joensuussa järjestettävään kilpailuun jäi siis vielä parannettavaa. Onnittelut Last Stepseille pronssimitalista!

Tuloksia

Aikuiset             Kansalliset seniorit 

 

   
1. Golden Spirit           STR   1. Team PaniqueHSK
2. Creme de MentsHL2. All StarsHL
3. Last StepsEVT3. JääPrinsessatHTK
4. Feminae Aboenses     TRT4. Ex-StepsETK
5. ShadowsETK5. JääTähdetHTK

Täydelliset tulokset