Hanna Honkonen voittoon Porissa

23.10.2005


EVT:n junioriluistelija Hanna Honkonen voitti Porissa luistellun junioreiden 1. valintakilpailun.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden junioriluistelija Hanna Honkonen (kuvassa) onnistui upeasti Porin Taitoluistelu ry:n sunnuntaina 22.10.2005 järjestämässä junioreiden II -lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa - hän voitti koko kisan.

Hanna johti kisaa jo lyhytohjelman jälkeen. Lyhytohjelma sujui täysin puhtaasti ja oli kaikkien viiden tuomarin mielestä selvä ykkönen. Sunnuntain vapaaohjelmassa Hanna yritti rohkeasti ohjelmassa kaksoisaxelia, mutta vielä se jäi ilman alastuloa. Ohjelma helpottui viimeisen lutzin kohdalla yksöiseksi, mutta muuten esitys oli harmoninen ja liikkeet onnistuneita. Myös vapaaohjelmassa Hanna oli kaikilla tuomariäänillä selvä voittaja.

Toinen EVT:n edustaja kilpailussa oli Meri Tanner, joka hänkin sijoittui erinomaisesti kuudenneksi. Lyhytohjelman jälkeen Meri oli kolmantena. Hänen lyhytohjelmansa oli lähes puhdas ja hienosti luisteltu - olihan kisa Merin ensimmäinen lyhytohjelmakilpailu.

Vapaaohjelmassa Merillä oli muutamassa hypyssä hieman vapaajalan kosketusta alastulossa, mutta muuten luistelu oli sulavaa ja vauhdikasta. Molemmat luistelijat lunastivat siis jo ensimmäisestä valintakilpailusta paikkansa sarjan valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka luistellaan Espoossa 25.02.2005. Loppukilpailupaikan sai tästä kilpailusta kuusi parhaiten sijoittunutta kilpailijaa. Onnittelut molemmille tytöille hyvistä suorituksista!