Sini Kokko viides kutsukilpailussa Kouvolassa

17.10.2005EVT:n SM-noviisi Sini Kokko sijoittui komeasti viidenneksi 16.10.2005 Kouvolassa pidetyissä kutsukilpailuissa. Debytanteissa Leena Rissanen oli seitsemäs.

Kouvolan Taitoluistelu ry järjesti SM-junioreiden, SM-noviisien ja Debytanttien kutsukilpailun sunnuntaina 16.10.2005 Kouvolan jäähallissa. Mukana kisassa oli myös useita EVT:n luistelijoita.

SM-noviiseissa Sini Kokko (ylempi kuva) sijoittui sarjassaan hienosti viidenneksi. Kisan voittoon luisteli Helsingin Luistelijoiden Nanne Viiri. Toinen EVT:n edustaja, Riikka Peura, oli neljästoista. Luistelijoita kilpailussa oli mukana neljätoista.

Vanhempien Debytanttien kilpailussa EVT:n Leena Rissanen oli 26 luistelijan joukossa mukavasti seitsemäs. Natalie Vilen luisteli 19:ksi, Nora Jokela 21:ksi ja Sofia Nylund 26:ksi. Sarjan voitti Espoon Jäätaitureiden Iines Karvinen.

Nuoremmissa Debytanteissa EVT:n Sara Sovijärvi (alempi kuva) oli kymmenes. Sarjan voitti Helsingin Luistelijoiden Timila Shrestha. Kilpailijoita tässä sarjassa oli kaikkiaan 19.