Last Steps -aikuisjoukkue etsii riveihinsä innokkaita aikuisluistelijoita!

11.8.2005


Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kaikenikäisille aikuisille suunnattu muodostelmaluistelun harrastejoukkue Last Steps etsii riveihinsä täydennystä.

Last Steps menetti viimekauden jälkeen muutaman luistelijan mm. äitiyslomalle ja opiskelemaan. Jos olet, tai tiedät jonkun tutun olevan, halukas luistelemaan Suomen tähän mennessä menestyksekkäimmässä aikuisjoukkueessa, ota yhteys allekirjoittaneeseen.

Joukkueemme ei etsi harrastustaan vasta aloittelevaa luistelijaa, vaan luistelijaa jolla on jo alkeet hallussa. Last Steps -joukkue on iloinen ryhmä innostuneita ja osaavia aikuisluistelijoita, jotka harjoittelevat "tosissaan mutta eivät tosikkomaisesti" kerran, pari viikossa. Kauden aikana on tarkoitus osallistua myös kansallisiin aikuissarjan kilpailuihin ja ehkä myös käväistä ulkomailla kisaamassa.

Tavoitteenamme on viedä iloista aikuismuodostelmaluistelua eteenpäin Suomessa sekä ulkomailla. Yhtenä tavoitteenamme on myös säilyttää saavuttamamme asema Suomen parhaana aikuismuodostelmajoukkueena. 

Jos asia kiinnostaa ja tunnet olevasi sopiva joukkoomme, ota yhteys heti, sillä kausi on jo alkanut! Soita rohkeasti Pette Rosbergille, GSM 040-7161 783 tai laita sähköpostia osoitteeseen olli-pekka.rosberg@saunalahti.fi. Sekä miehet että naiset ovat tervetulleita!