Lisenssit kaudelle 2005-2006

21.7.2005

Uusi kilpailukausi lähestyy, joten nyt kaikkien kilpa- ja harrastajaluistelijoiden on syytä hoitaa lisenssiasiansa kuntoon. Tällä kaudella jokainen luistelija hankkii lisenssinsä itse internetin kautta.

Kaudesta 2005-2006 lähtien jokainen käy itse ostamassa lisenssin tai vakuutuksettoman kilpailuluvan netin kautta. Aiempiin kausiin poiketen myös H-lisenssi ja vakuutukseton kilpailulupa ostetaan netin kautta.

Kaudella 2005-2006 myöskään vanhoille lisenssin ja kilpailuluvan haltijoille ei tule automaattisesti esitäytettyä lisenssikaavaketta kotiin, vaan myös he käyvät itse lunastamassa lisenssinsä netistä.

Kilpailulisenssin tai kilpailuluvan voit ostaa seuraavasta osoitteesta:

Tutustu lisenssien tuoteselosteisiin klikkaamalla ”Tuoteseloste” –nappulaa. Tuoteselosteiden lukemista varten tarvitset ilmaisen Adobe Acrobat Reader -ohjelman, jonka voi ladata osoitteesta http://www.adobe.fi/.

Klikkaa ”Osta lisenssi” –nappulaa ja toimi ohjeiden mukaan. Seuraavassa kohdassa haetaan sopiva vaihtoehto. Voit katsoa mikä lisenssi kannattaa hankkia taulukosta, joka löytyy täältä. Lisenssit määräytyvät sekä syntymävuoden että kilpailusarjan mukaan.

Täytä kaikki kentät: henkilötietosi, täydellinen henkilötunnus (tarvitaan vakuutuksen rekisteröintiä varten) sekä osoitetietosi.

Klikkaa ”Hae lisenssit” –nappulaa. Ohjelma näyttää lisenssivaihtoehdot, jotka sopivat sinulle ikäsi perusteella. Tarkista Suomen Taitoluisteluliiton toimistosta, jos olet epävarma sinulle sopivimmasta lisenssivaihtoehdosta.

Valitse seuratieto ja hyväksy tuoteselosteen vakuutusehdot. Tämän jälkeen voit valita tulostettavan laskun ja maksaa lisenssin haluamallasi tavalla. Muista aina käyttää viitettä. Lisenssi on voimassa vasta kun se on maksettu. Vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00.

Jos sinulla on kysyttävää lisenssiasioista, ota yhteyttä Suomen Taitoluisteluliittoon kilpailusihteeri Anne Fagerströmiin, puh. 09-4381 3155 tai sähköpostitse osoitteeseen anne.fagerstrom@stll.slu.fi.