Steps on Ice neljäs ja Ice Steps viides muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa

6.3.2005

EVT:n juniori-ja seniorijoukkueet Ice Steps ja Steps on Ice osallistuivat muodostelmaluistelun SM-kilpailuihin 05.-06.03.2005 Helsingin jäähallissa.

EVT:n juniori-ja seniorijoukkueet Ice Steps (kaksi ylintä kuvaa) ja Steps on Ice (alin kuva) osallistuivat muodostelmaluistelun SM-kilpailuihin 05.-06.03.2005 Helsingin jäähallissa. Kilpailu oli erittäin korkeatasoinen, ovathan Suomen joukkueet lajinsa ehdotonta huippua. SM-kilpailuissa ratkaistiin lopullisesti senioreiden MM-edustuspaikat.

Steps on Ice luisteli senioreissa neljänneksi - joukkueen vauhdikas ja dramaattinen vapaaohjelma onnistui hyvin ilman suurempia virheitä. Myös lyhytohjelmassa joukkueen sijoitus oli neljäs. Senioreiden kilpailun voitti Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity. Marigold ja toiseksi sijoittunut Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes edustavat Suomea huhtikuussa muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskisoissa Ruotsin Göteborgissa.

Junioreiden kisassa Ice Steps oli hienosti viides. Ohjelma oli sujuva ja suhteellisen siisti kokonaisuus. Ice Steps luisteli viidenneksi myös lyhytohjelmassa. Juniorikilpailun ykkönen oli Helsingin Luistelijoiden Musketeers.

Senioreiden kilpailussa osallistuvia joukkueita oli viisi ja junioreiden kilpailussa peräti kaksitoista. SM-kilpailut järjesti Suomen vanhin taitoluisteluseura, 130 toimintavuottaan juhliva Helsingfors Skridsko Klubb rf (HSK). Juhlan kunniaksi myös Tasavallan Presidentti Tarja Halonen kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan.

Onnittelut molemmille joukkueille onnistuneista suorituksista!

Tulokset, seniorit

Tulokset, juniorit