Niina Kinnunen voitti Santa Claus-kilpailun

11.12.2004

EVT:tä edustava Niina Kinnunen on voittanut ikäluokkansa kansainvälisessä Santa Claus -kilpailussa Tampereella.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita edustava Niina Kinnunen on voittanut ikäluokkansa kansainvälisessä Santa Claus –taitoluistelukilpailussa Tampereella. Kisa meni EVT:ltä yli odotusten, sillä kolmanneksi luisteli Laura Raukko ja kaiken kaikkiaan kilpailun kärkikuusikosta peräti neljä oli EVT:n luistelijoita.

SM-noviisi Jonna Kinnunen oli omassa Novice A -ikäluokassaan hienosti kahdeksas - lyhytohjelman jälkeen Jonna oli kuudentena. Yksinluistelijoita EVT:ssä valmentavat Eve Uimonen ja Mankka Valajärvi.

Santa Claus on vuosittain pidettävä kansainvälinen interclub-taitoluistelukilpailu, jonka järjestää Varala-Tiimi. Kisat pidetään Tampereella Tesoman jäähallissa 10.-12.12.2004.

Onnittelut Niinalle, Lauralle ja kaikille kisaan osallistuneille EVT:n luistelijoille upeista suorituksista!

Linkki järjestävän seuran internet-sivuille: Varala-Tiimi