Jonna Kinnunen Suomenmestaruuskisoihin

5.11.2004

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita edustava Jonna Kinnunen selvitti tiensä heti ensimmäisestä SM-noviisien valintakilpailusta kevään SM-kisoihin.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita edustava Jonna Kinnunen selvitti tiensä heti ensimmäisestä SM-noviisien II-lohkon valintakilpailusta kevään SM-kilpailuun. Jonna oli kisassa hienosti kuudes. Valintakisa käytiin Kuopiossa 30.-31.10.2004 ja sen järjesti Kuopion Luisteluseura. Jonna luistelee ensimmäistä kauttaan SM-noviiseissa ja kuuluu Suomen Taitoluisteluliiton Projektiryhmään. Lisätietoa SM-noviisien ensimmäisestä II-lohkon valintakilpailusta saatavissa täältä.

Myös muut seuramme luistelijat ovat saavuttaneet menestystä - Helsigissä 19.10.2004 järjestetystä kaksoissilmujen ensimmäisestä aluevalintakilpailusta Megafinaaliin tiensä selvittivät Niina Kinnunen kolmannella sijallaan ja Laura Raukko neljännellä sijallaan. Megafinaaliin pääsi tästä kilpailusta kaikkiaan neljä parasta luistelijaa.

EVT:n muista kisaan osallistuneista kaksoissilmuista Suvi Virkkunen oli kuudes, Meri Sipilä yhdeksäs, Netta Husu kahdestoista, Marianne Ojalehto neljästoista ja Tuuli Sallinen kuudestoista.

Yksinluistelijoiden osalta kilpailut jatkuvat seuraavien kahden viikon aikana junioreiden ja debytanttien ensimmäisillä valintakilpailuilla. Seuramme yksinluistelijoiden kilparyhmiä valmentavat Eve Uimonen ja Mankka Valajärvi.

Kuvissa Jonna Kinnunen (ylhäällä) ja Laura Raukko (alhaalla) viime kauden kilpailuasuissaan.