Sunny Steps ja Dream Steps veivät koko potin Espoon kutsukisoissa!

30.10.2004

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden minorijoukkue Sunny Steps ja noviisijoukkue Dream Steps osallistuivat lauantaina 30.10.2004 Espoon LänsiAuto -Areenalla järjestettyyn muodostelmaluistelun kutsukilpailuun. Molemmat joukkueet voittivat oman sarjansa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden minorijoukkue Sunny Steps (kaksi ylintä kuvaa) ja noviisijoukkue Dream Steps (kaksi alinta kuvaa) osallistuivat lauantaina 30.10.2004 Espoon LänsiAuto -Areenalla järjestettyyn muodostelmaluistelun kutsukilpailuun. Molemmat joukkueet voittivat oman sarjansa. Kisassa olivat mukana lähes kaikki Suomen parhaat joukkueet.

Minorisarjassa Sunny Steps luisteli ohjelmansa vauhdikkaasti ja varman tuntuisesti. Ohjelma erottui muista siisteydellään ja selkeydellään, vaikka ohjelman keskivaiheilla olleessa läpimenossa kaatuikin kaksi luistelijaa. Sunny Stepsien ohjelman teemana on Matka MikäMikä-maahan. Toiseksi minorikisassa luisteli Tampereen Koo-Veeta edustava Silhouettes ja pronssia nappasi järjestävän seuran, Espoon Taitoluisteluklubin, Rainbows.

Noviiseissa Dream Steps esitti erittäin vauhdikkaan ja teknisesti vaativan ohjelmansa tyylikkäästi ja eläytyen. Ohjelmassa sattui yksi kaatuminen, mutta se ei haitannut vahvaa kokonaisuutta. Dream Stepsien ohjelman teemana on Maa aikojen alussa. Toiseksi noviisikilpailussa sijoittui Helsingin Luistelijoiden Starlights ja kolmanneksi Helsingfors Skridsko Klubbin Team Dynamique.

Espoon kutsukilpailu toimi erinomaisena kenraaliharjoituksena ensi viikonloppuna luisteltaviin kauden ensimmäisiin minoreiden ja noviisien valtakunnallisiin valintakisoihin, jotka pidetään Jyväskylässä ja Espoossa. Loppukilpailupaikan voi varmistaa sijoittumalla valintakisassa kolmen parhaan joukkoon.

EVT:n minorijoukkueessa luistelijat ovat 8-12 -vuotiaita ja noviisijoukkueessa 11-15 -vuotiaita. Molempia joukkueita valmentavat Nina Mäntylä ja Saara Pulkkinen.

Tulokset, minorit

1. Sunny Steps EVT