Yksinluistelijoiden kausi kokonaisuudessaan positiivinen - Jonna Kinnunen Taitoluisteluliiton projek

19.6.2004

YKSINLUISTELIJOIDEN KAUSI KOKONAISUUDESSAAN POSITIIVINEN - JONNA KINNUNEN TAITOLUISTELULIITON PROJEKTIRYHMÄÄN

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden nuori ja innokas kilparyhmä päätti kautensa mukavissa merkeissä. Päällimmäisenä kuluneesta kaudesta jäi mieleen Jonna Kinnusen upea voitto Skate Celje -kilpailussa Sloveniassa. Kuopiossa luistellun kansainvälisen Silver Skate -kilpailun debytanttisarjassa Jonna oli hienosti viides. Kauden kruunasi tieto Jonnan valinnasta Suomen Taitoluisteluliiton Projektiryhmään. Ryhmään valitaan vuosittain joukko lahjakkaita ja kehityskelpoisia luistelijoita, joille pyritään tarjoamaan korkeatasoista valmennusta ja leiritystä oman harjoittelun ohella.

Joensuussa maaliskuussa järjestetyssä noviisien Kultafinaalissa EVT:n Sanna Juutilainen sijoittui mukavasti kuudenneksi ja Riikka Peura seitsemänneksi. Tero Juutilainen voitti samoissa kisoissa noviisipoikien sarjan. Kuopion kansainvälisessä Silver Skate -kilpailussa B-debytantteissa luistellut Riikka ylsi hienosti hopealle, Sannan ollessa B-noviiseissa kuudes. Tero voitti jälleen B-noviisipoikien sarjan.

Kausi oli kaikenkaikkiaan hyvin positiivinen - kaikki seuran luistelijat selviytyivät sarjojensa loppukilpailuihin; debytanttien Kultafinaalissa seuraamme edusti Vesa Pekkanen ja Hopeafinaalissa Sini Kokko. Kaksoissilmujen Megafinaalissa luistelivat Sara Sovijärvi, Nora Jokela sekä Laura Lempinen. Kärkisilmujen Megafinaaliin puolestaan selviytyivät Sofia Nylund ja Natalie Vilén. EVT:n yksinluistelun kilparyhmiä valmentavat Eve Uimonen ja Mankka Valajärvi.