EVT järjestää muodostelmanoviisien Kultafinaalin 2005

1.6.2004

Suomen Taitoluisteluliitto STLL on alustavasti päättänyt kauden 2004-2005 kotimaisten taitoluistelukilpailujen järjestäjäseurat. Tulevalla kaudella Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun noviisien Kulta- ja Hopeafinaalia sekä Aikuisten sarjan Loppukilpailua.

EVT JÄRJESTÄÄ MUODOSTELMANOVIISIEN KULTAFINAALIN 2005

Tulevalla kaudella Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun noviisien Kultafinaalia sekä Hopeafinaalia. Edellämainittujen kilpailujen yhteydessä pidetään myös muodostelmaluistelun aikuisten sarjan epävirallinen loppukilpailu. Alustava ajankohta kisoille on maaliskuun lopulla, 19.-20.03.2005.

Tällä tietoa EVT:lle ei ole tulevalle kaudelle myönnetty yksinluistelukilpailuja. On hyvä kuitenkin muistaa, että sekä kilpailujen järjestäjät että niiden ajankohta saattavat vielä muuttua kauden mittaan. Ajan tasalla oleva kilpailukalenteri löytyy helpoimmin STLL:n internet-sivuilta kohdasta "Kilpailut".