EVT:n Dream Steps Kultafinaalin neljäs

20.3.2004

EVT:N DREAM STEPS KULTAFINAALIN NELJÄS

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmaluistelun noviisijoukkue Dream Steps oli lauantaina 20.03.2004 Helsingin jäähallissa luistellussa noviisien Kultafinaalissa hienosti neljäs. Kisa oli kokonaisuudessaan hyvin korkeatasoinen ja lähes kaikki joukkueet luistelivat puhtaan ohjelman, mikä on noviisitasolla harvinaista. Kärjessä kamppailu oli tasaista - kisan neljä ensimmäistä joukkuetta saivat kaikki ykkössijoituksia seitsenhenkiseltä tuomaripaneelilta.

Dream Steps teki finaalikilpailussa kauden parhaan ohjelmansa ja valmentaja Nina Mäntylä oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen. "Joukkue on vaihtunut edellisestä kaudesta paljon - kaikki tytöt ovat kehittyneet sekä teknisesti että taiteellisesti. Luisteluun on saatu kauden mittaan lisää vauhtia, voimaa ja ryhtiä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kautta", valmentaja sanoo.

Kultafinaaliin oli karsintojen kautta päässyt mukaan 12 Suomen parasta noviisijoukkuetta. Kauden mestariksi kisassa luisteli yllättäen Espoon Taitoluisteluklubin Blue Arrows, hopealle Helsingin Luistelijoiden Starlights ja pronssille Helsingin Taitoluisteluklubin Finettes. Noviisit ovat alle 15-vuotiaita.

Tulokset, noviisien Kultafinaali 2004

1. Blue Arrows ETK 2. Starlights HL 3. Finettes HTK 4. Dream Steps EVT 5. Team Dynamique HSK 6. Les Visions JoKa 7. Valley Bay Synchro EsJt 8. Pohjan Tytöt OLK 9. Ice Fantasy TTK 10. Minores Aboenses TRT 11. IceSmiles KuLS 12. Altius PTL.

Linkki järjestävän seuran nettisivuille: Helsingin Luistelijat