Sunny Steps ja Last Steps hopealle

15.3.2004

Järjestävä seura Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) menestyi loistavasti lauantaina 13.03.2004 Tikkurilan Valtti-Areenalla luistellussa muodostelmaluistelun minoreiden Kultafinaalissa ja aikuisten sarjan loppukilpailussa.

SUNNY STEPS JA LAST STEPS HOPEALLE

Minorisarjassa EVT:n Sunny Steps sai hienosti hopeaa Helsingin Taitoluisteluklubin MiniMints-joukkueen jälkeen. Pronssille tiukassa kisassa ylsi Espoon Taitoluisteluklubin Rainbows. Minoreiden Kultafinaaliin oli karsintojen kautta selvittänyt tiensä 12 Suomen parasta joukkuetta. Minorijoukkueiden luistelijat ovat keskimäärin 12-vuotiaita.

Aikuisten sarjassa taistelu ykköspaikasta käytiin Helsingin Luistelijoiden Crême de Ments-joukkueen ja EVT:n Last Stepsien välillä. Voiton vei lopulta täpärästi Crême de Ments. Pronssille kisassa sijoittui ansaitusti Joensuun Katajan Les Grandes Miracles. Aikuisten kisaa leimasivat suuret tasoerot - kaksi kärkijoukkuetta erottuivat joukosta selkeästi. Kaikkiaan aikuisten kisassa oli mukana 15 joukkuetta. Molempia EVT:n joukkueita valmentaa Nina Mäntylä. Apuvalmentajana toimii Helena Tienhaara.

Tulokset, minorit

1. MiniMints HTK 2. Sunny Steps EVT 3. Rainbows ETK 4. Sunlights HL 5. Valley Bay Synchronettes EsJt 6. Chicas del Sol RJT 7. Team Sympatique HSK 8. Ad Maiora PTL 9. FireBlades Tappara 10. Mini Dreams MTK 11. Ice Illusions LrTL 12. Little Diamonds JyTLS.

Tulokset, aikuiset

1. Crême de Ments HL 2. Last Steps EVT 3. Les Grandes Miracles JoKa 4. Shadows ETK 5. Easy Gliders Tappara 6. Golden Spirit STR 7. Feminae Aboenses TRT 8. Karhuttaret PoriTa 9. Kaarinaiset Kaari 10. Valley Bay Evergreens EsJt 11. Ice Comedy TTK 12. Nouveau Christals RaiTa 13. Dizharmony YKK (SWE) 14. Team Ladysette ParSport 15. Team Antique HSK.

EVT onnittelee lämpimästi kaikkia mitalijoukkueita ja kiittää luistelijoita, yleisöä sekä vapaaehtoisia mukavista kilpailuista!