Steps on Ice:lle pronssia French Cupista

10.2.2004

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmaluistelun seniorijoukkue Steps On Ice sijoittui kolmanneksi Ranskan Rouenissa luistellussa French Cupissa.

STEPS ON ICE:LLE PRONSSIA FRENCH CUPISTA

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmaluistelun seniorijoukkue Steps On Ice sijoittui kolmanneksi Ranskan Rouenissa luistellussa French Cupissa. French Cup kuuluu Kansainvälisen Luisteluliiton (ISU) viralliseen kilpailusarjaan ja se on yksi suurimmista ja arvostetuimmista muodostelmaluistelun kansainvälisistä kilpailuista - kilpasarjoja tämänvuotisessa Cupissa oli kolme: seniorit, juniorit ja noviisit.

Kovatasoiseen seniorikisaan oli ilmoittautunut kaikkiaan kaksitoista joukkuetta yhdeksästä eri maasta. Voittajaksi seniorikisassa selviytyi Venäjän mestari ja MM -edustaja Paradise ja hopealle USA:n kokenut Team Elan. Steps On Ice -joukkue oli erittäin tyytyväinen kisan lopputulokseen, vaikka joukkueen lyhytohjelmassa olikin yksi kaatuminen. Suomalaisryhmä löi mm. kisan ennakkosuosikkeihin kuuluneen Kanadan VIBE:n sekä useita maidensa ykkösjoukkueita. Joukkuetta valmentaa Saara Pulkkinen apunaan Nina Mäntylä.

International French Cup 2004, Rouen

Tulokset, seniorit

1. Paradise Venäjä 2. Team Elan USA 3. Steps On Ice Suomi 4. VIBE Kanada 5. Cool Dreams Sveitsi 6. United Angels Saksa 7. Alouettes Ranska 8. Zoulous Ranska 9. Shooting Stars Saksa 10. Team Sensation Ranska 11. Duke Town Diamonds Hollanti 12. Team Storm Iso-Britannia

Linkki kilpailun nettisivuille: French Cup