EVT:stä Sinettiseura

30.10.2012

EVT:n Katja Myllys ja Marketta Eggleton sekä Nuori Suomen Eija Alaja ja Suomen Taitoluisteluliiton Maiju Kokkonen sinetin luovutustilaisuudessa

Vuonna 1979 perustettu Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on saavuttanut uuden rajapyykin. Suomen Taitoluisteluliitto ja Nuori Suomi myönsi seuralle Sinetti-tunnustuksen 29.10.2012. Sinettiseurat ovat suomalaisia lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Seurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia – lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita seuroja. EVT läpäisi sinettiauditoinnin erinomaisin arvosanoin, mikä on merkki nuorten hyväksi tehdystä korkealaatuisesta seuratoiminnasta, jonka kehittämisen eteen seurassa on ponnisteltu pitkään.

Tilaisuus avattiin kahvihetkellä, jossa tarjoiltiin luistelijoiden koristelemia täytekakkuja. Ennen virallista sinetinluovutusta, lähes täyttä Myyrmäen jäähallia viihdyttivät EVT:n muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkue Ice Steps sekä yksinluistelun Anni Skogberg esittämällä omat, alkaneen kauden kilpailusuorituksensa.

Sinetin luovutti EVT:lle Suomen Taitoluisteluliiton koulutuspäällikkö Maiju Kokkonen ja Nuori Suomen kehityspäällikkö Eija Alaja. Puheessaan Maiju, itsekin EVT:ssä 80-luvulla luistellut, kiitti EVT:tä järjestelmällisistä ja hyvin suunnitelluista prosesseista ja korosti mm. kiusaamiseen puuttuvien toimenpiteiden tärkeyttä ja sitä, että EVT oli ottanut aiheen hyvin huomioon.

Sinetin vastaanotti EVT:n puheenjohtaja Marketta Eggleton, joka kiitospuheessaan muistutti seuran olevan niin lasten kuin aikuistenkin seura ja sanoi sinetin olleen kiitoksenosoitus hyvästä työstä kaikille EVT:läisille. Myyrmäessä kotipaikkaansa pitävässä EVT:ssä luistelee yli 550 taitoluisteluharrastajaa, niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelun merkeissä. Jäsenmäärältään EVT on yksi Suomen suurimmista taitoluisteluseuroista ja laadukkaasta toiminnasta kertoo myös vuonna 2010 voitettu 3. sija Suomen Sisukkain –seura kilpailussa.