Ice Steps voittoon Italian Spring Cupissa

10.2.2013 klo 21:30

Ice Steps
Ice Steps

EVT:n SM-Juniorijoukkue Ice Steps on voittanut kansainvälisen Spring Cupin Italiassa. Joukkue oli jo lauantain lyhytohjelman jälkeen kärjessä (42.88 pistettä) ja sunnuntain parhaat pisteet (87.39) vapaaohjelmassa toivovat kokonaisvoiton reilun kolmen pisteen erolla Kanadan Les Pirouettes de Laval -joukkueeseen (130.27 - 126.57).

Suomalaisten joukkueiden kokonaispanos oli vahva, kun espoolaiset taistelivat pronssimitalista. Tällä kertaa Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro (118.86) vei pronssimitalit Espoon Taitoluisteluklubin Reflections jäädessä niukasti neljänneksi (118.60). Toisaalta, Ruotsin edustaja tulevissa MM-kilpailuissa (Team Spirit) jätettiin tylysti viidenneksi (118.54). USA:n MM-kisojen ykkösjoukkue (Lexettes) oli kuudes.

Ice Stepsin vapaaohjelma oli pisteiden valossa kauden paras suoritus. Valmentaja Helena Tienhaara kuvaili suoritusta onnistuneeksi ja tunnelmien olevan Italiassa katossa. Helena mainitsi kilpailun teknisen tuomariston ankaruudesta, joka nähtiin niin lauantaina kuin sunnuntainakin.

EVT onnittelee Ice Steps -joukkuetta!

Kilpailusivut: http://www.springcup.it/13/info.html

Tulokset: http://application.fisg.it/results/2881/index.html